U maakt gebruik van een oude webbrowser waardoor deze site niet naar behoren zal werken. Download de laatste versie van uw browser of gebruik een alternatief als Google Chrome.

Galerie Vermeulen: Hedendaagse kunst & Ruimtelijke ontwikkeling

Kwaliteit, gastheerschap en enthousiasme
Gestimuleerd door mijn vrouw Hetty en na gesprekken met kunstvrienden en geestverwanten startten we in 2004 de galerie in onze eigen woning. Met het concept 'kunst tot zijn recht te laten komen in een huiselijke omgeving die gekenmerkt wordt door een ingetogen en tijdloze architectuur' geven we al 14 jaar de galerie een eigen identiteit. Zo willen we onze bezoekers gastvrij en enthousiast ontvangen én kunstenaars niet alleen laten exposeren, maar ook hun kwaliteiten en vakmanschap laten belichten door een prominente persoonlijkheid.

Jubileum
In 2014 vierden we ons 10 jarig bestaan met het boek '10 jaar galerie Vermeulen’. Het feit dat 30 kunstenaars spontaan de opdracht hebben aanvaard om, geïnspireerd op 'ons', nieuwe werken voor publicatie in dit boek te maken sterkte ons in het voornemen om tenminste nog eens 10 jaar door te gaan met ons concept: Kwaliteit, gastheerschap en enthousiasme.

Toekomst
Na meer dan 40 succesvolle exposities, prachtige ontmoetingen met prominenten, een klantenkring die groeit en ons blijft volgen én door een fantastische samenwerking met ruim 30 kunstenaars gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Paul Vermeulen, galeriehouder